Voor dinsdag 17:00 besteld, donderdag of vrijdag geleverd!
Barmweg 16 | 2651 NV Berkel en Rodenrijs | Telefoon: 06 - 13 23 49 11

Welkom op klimop-hedera.nl

Wij zijn de goedkoopste leverancier van zowel groene als bonte klimopplanten. De Hedera kunnen zowel als bodembedekkers en als klimplanten worden geleverd. De klimplanten zijn uitstekend te gebruiken voor het begroeien van hekwerken, schuttingen en muren. Wij leveren onze Hedera planten onder andere aan particulieren, hoverniers en grootgroenvoorzieners. Ook plaatsen wij hekwerken met klimop bij nieuwbouw projecten, geluidsschermen en om particuliere tuinen. De Hedera hibernica is de door ons meest gekweekte plant.

Het leveren van onze producten doen wij zelf. Als u voor dinsdag 17.00 uur besteld dan wordt uw bestelling op donderdag of vrijdag geleverd. U krijgt hiervan tijdig een email met daarin het tijdstip en dag van leveren.

U kunt de producten ook bij ons ophalen. Dit kan alleen op afspraak. Belt u met 0613234911 of mailt u naar: info@tuin-haag.nl

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Over ons

Het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van Ponse Groenadvies. Het bedrijf bestaat vanaf 2005 en heeft een diverse activiteiten ontwikkeld in de 'groene buitenruimte' waaronder het kweken van verschillende planten (klimop, beuken, laurierhaag, ligusterhaag en taxushagen). Deze planten worden op de kwekerij in verschillende maten en variateiten gekweekt.

Gehele jaar aanplanten

Doordat wij de planten in pot (voorjaar/zomer) leveren en in de winter planten met blote wortels leveren kunt u het gehele jaar aanplanten, behalve wanneer er vorst in de grond zit.U kunt bij ons de de planten bestellen en deze zelf plaatsen of door ons laten plaatsen. U kunt de kosten hiervan via het offerte formulier opvragen.

Bestelling plaatsen

In onze winkel kunt u gemakkelijk een keuze maken uit het grote assortiment planten die wij aanbieden. Als u voor dinsdag 17.00 uur bestelt, worden de planten op donderdag of vrijdag bij u afgeleverd. Als u bestelling op donderdag wordt geleverd dan krijgt u op dinsdagavond een email met daarin het tijdstip van leveren. Wordt uw bestelling op vrijdag geleverd dan krijgt u deze mail op woensdagavond.