Voor dinsdag 17:00 besteld, donderdag of vrijdag geleverd!
Barmweg 16 | 2651 NV Berkel en Rodenrijs | Telefoon: 06 - 13 23 49 11

Offerte aanvragen

Als u onderstaand formulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een compleet aangelegde haag in of om uw tuin? Wij maken graag een passende offerte.
Met behulp van onderstaand formulier kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Geef in ieder geval de volgende specificaties door:

– totale lengte van de toekeomstige haag
– aankoophoogte van de planten
– gewenste kleur van haag
– met of zonder beukenaarde
– met of zonder paal en draad
– leveren of ophalen
– zelf plaatsen of laten plaatsen

 

Hoe kunnen we je helpen?

Stel uw vraag met zoveel mogelijk informatie. Dan kunnen wij u sneller helpen.


Over ons

Het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van Ponse Groenadvies. Het bedrijf bestaat vanaf 2005 en heeft een diverse activiteiten ontwikkeld in de 'groene buitenruimte' waaronder het kweken van verschillende planten (klimop, beuken, laurierhaag, ligusterhaag en taxushagen). Deze planten worden op de kwekerij in verschillende maten en variateiten gekweekt.

Gehele jaar aanplanten

Doordat wij de planten in pot (voorjaar/zomer) leveren en in de winter planten met blote wortels leveren kunt u het gehele jaar aanplanten, behalve wanneer er vorst in de grond zit.U kunt bij ons de de planten bestellen en deze zelf plaatsen of door ons laten plaatsen. U kunt de kosten hiervan via het offerte formulier opvragen.

Bestelling plaatsen

In onze winkel kunt u gemakkelijk een keuze maken uit het grote assortiment planten die wij aanbieden. Als u voor dinsdag 17.00 uur bestelt, worden de planten op donderdag of vrijdag bij u afgeleverd. Als u bestelling op donderdag wordt geleverd dan krijgt u op dinsdagavond een email met daarin het tijdstip van leveren. Wordt uw bestelling op vrijdag geleverd dan krijgt u deze mail op woensdagavond.